Obs Westerschool, op weg naar een Sterrenschool!

Jaarplanning schooljaar 2014 2015

Peuterpas

Sterrenschool Stadskanaal heeft op woensdag 17 september weer een Peuterpas van 13.00 tot 14.00 aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pleinaanpak 1

Speel-Plein!

Sinds kort hebben we een heerlijk speel-plein! Avontuurlijk, spannend en ontdekkend buiten spelen. Kruipen door een tunnel, klimmen aan een touw om zo bovenop de bult te komen, van de glijbaan af en terecht komen in houtsnippers én onze eigen schooltuinen met groente! Binnenkort worden er ook nog wilde bloemen voor de school gezaaid en komt er een ontdektuintje waar kinderen kunnen voelen, ruiken en proeven.

pleinaanpak 4Pleinaanpak 3Pleinaanpak 2

pleinaanpak 4pleinaanpak 3Pleinaanpak 2

Dit prachtige plein is mogelijk gemaakt door inzet van ouders, kinderen en met sponsoring&hulp van de volgende bedrijven uit Stadskanaal Noord!

ABC Hekwerk Noord-Oost

Bouwservice Scholten

E. Lokken Groenvoorziening

W. Ploeger Infratechniek

Timo Schuringa minikraanverhuur

Tuingroen Stadskanaal

Kaspers Advies (belastingadviseurs)

Kaspers Stadskanaal Transportbedrijf

fam. Baelde "Melkveehouderij Stadskanaal"

NIEUWE MEDEDELINGEN

Heeft u onze folder al gezien? "Folder Sterrenschool Stadskanaal"

• Jaarplanning 2014 15 staat op de site (25/08 geplaatst)
  • Leuke sites en apps om thuis te oefenen. Kijk bij nieuws. (25/11 geplaatst)
  • Bent u al bekend met het boekenruilsysteem van de Westerschool? U kunt hier gebruik van maken als u in Stadskanaal-Noord woont (dus ook als u geen ouder van de school van de school bent, wees welkom). Lees meer bij boekenruilsysteem.

foto.JPG 1a  foto.JPG 10

Volg ons ook op Twitter

@ObsWesterschool, zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Of word lid van Facebook Obs-Westerschool. Deze pagina is in beheer van ouders.